Call Our Toll-Free Number: 123-444-5555

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

 Ας δούμε όλοι μαζί παρακάτω πως περνάνε τη παραμονή πρωτοχρονιάς σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης παρουσιάζοντας παράλληλα φωτογραφικό υλικό! 

Πρώτα θα ξεκινήσουμε με το Άμστερνταμ. Στη πρωτεύουσα της Ολλανδίας οι κάτοικοι ξεχύνονται στους δρόμους και τις πλατείες και όλοι μαζί υποδέχονται το νέο έτος. Πραγματικά εξαιρετικό το κλίμα γιορτής. Φυσικά είναι απαγορευτικό το μέρος για άτομα που δεν αντέχουν την πολυκοσμία.

Στη συνέχεια πάμε στο Παρίσι. Η νύχτα της παραμονής πρωτοχρονιάς είναι πραγματικά υπέροχη στη πόλη του φωτός. Οι κάτοικοι απολαμβάνουν το ποτό τους σε κάποιο από τα μπαρ της πόλης και στις 12 ακριβώς όλοι μαζί υποδέχονται το νέο έτος είτε μέσα από μία κρουαζιέρα στο Σηκουάνα είτε παρέα με το πύργο του Άιφελ και το φαντασμαγορικό show από βεγγαλικά και πυροτεχνήματα.





Παρακάτω προχωράμε και βρίσκουμε τη Ρώμη. Το έθιμο εκείνης της ημέρας είναι η La Festa di San Silvestro. Σ΄όλη την Ιταλία γιορτάζουν την υποδοχή του νέου έτους με πυροτεχνήματα, το παραδοσιακό δείπνο, μουσική, χορό και με τη συντροφιά ενός αφρώδους οίνου, του Prosecco.

Στη συνέχεια έχουμε το Λονδίνο. Στη πόλη της Αγγλίας η έλευση του νέου έτους εορτάζεται με ένα φαντασμαγορικό show από πυροτεχνήματα. Η περιοχή γύρω από το London Eye είναι γεμάτη από κόσμο και όλοι μαζί υποδέχονται το νέο έτος με φωνές, μουσική και τραγούδι...!






Καλή χρονιά!

Link List

Contact Details

[Valid Atom 1.0]